Om du är Företagare

Arbetsskador i form av problem med rygg, nacke och axlar har blivit allt vanligare, därför erbjuder vi företag speciella behandlingsavtal så att Ni ska komma tillrätta med problemen.
.

Arbetsskador är en stor kostnad, framförallt räknat i mänskligt lidande men också företagsekonomiskt. Fysiskt ansträngande arbeten som innehåller tunga (och ibland felaktiga) lyft, eller påfrestande arbetsställningar sliter på kroppen och ger onödiga och ofta långvariga besvär.

Naprapaten är en samarbetspartner både när det gäller att förebygga besvär vid t.ex. stelhet och muskelspänningar, och som resurs vid akuta symptom som t.ex. ryggskott, ischias, nackspärr, huvudvärk och tennisarm. Naprapati kan betraktas både som friskvård och sjukvård. Behandlingen omfattas dessutom av den obligatoriska patientförsäkringen.

NaprapatService i Halmstad AB kan sluta avtal med företag så att anställda kommer till praktiken alternativt att det blir behandling på företaget. Detta förutsätter att ett litet rum finns disponibelt.
.
.